Schoonmaker, glazenwasser en cateringverzorger in één

We zorgen voor veel meer dan een schoon kantoor

We wassen de ramen, geven de planten water, maaien uw gazon en verzorgen de lunch. Ja, u hoort het goed. Schoonmaakbedrijf Karina VOF is veel meer dan een groep enthousiaste en professionele schoonmakers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Schoonmaakdienst in regio Hoevelaken

Kantoren, verzorgingstehuizen, scholen en nog veel meer huizen en panden maken we brandschoon. We werken met een wekelijks rooster. Aan de hand van dat rooster zorgen de vakbekwame en gemotiveerde schoonmakers voor een stof- en vlekvrije ruimte.

Van glasbewassing tot catering

Betrouwbaar
We wassen uw ruiten, reinigen uw gevel, onderhouden uw vloer. Iedere hand-en-spandienst verrichten wij met plezier. Mocht er behoefte zijn aan verzorging van lunch, koffie of thee tijdens een vergadering, dan zorgen we voor de catering.

Zuiver schoon

Zuiver schoon

Omdat we vriendelijk willen zijn voor het milieu werken we alleen met Ecolijn producten. Dat zijn hoog geconcentreerde middelen met het Europese Ecolabel.

Trots op ons personeel

We kunnen in alle eerlijkheid zeggen dat we trots zijn op ons personeel en we doen er alles aan om dat te kunnen blijven zeggen. Alle medewerkers worden door  ons zelf opgeleid en ingewerkt. Daarbij spreken we allemaal de Nederlandse taal.

We maken nog schoon volgens de oude stempel


Begeleiding
Bent u een nieuwe klant? Dan lopen wij de eerste weken zelf mee met de dames en heren die schoonmaken, zodat de schoonmakers het pand goed leren kennen en ze precies weten wat er speelt. Als er zich onverhoopt extra werkzaamheden voordoen, dan springen wij zelf bij.

Alles naar wens
Schoonmaakbedrijf Karina houdt regelmatig contact met u als klant. Als er iets is, dan lossen we dat direct op. Daarbij streven we er altijd naar om zoveel mogelijk vaste medewerkers op elk pand te plaatsen. Zo ontstaat er een band tussen u en onze schoonmakers.


Werken, leren en leven in een schone ruimte?

Neem contact op met de schoonmakers

Schoonmaakbedrijf KARINA

Meerveldlaan 3

3871 EB

Hoevelaken

Contactgegevens

 0649315293

 info@karinaschoonmaak.nl

LAAT UW BEDRIJFSPAND SCHOONMAKEN DOOR SCHOONMAAKBEDRIJF KARINA.


Ine van den Top

 06 - 493 152 93