Liefde voor schoonmaken

We maken nog schoon volgens de oude stempel

Een band tussen de klant en onze medewerkers, daar werken we hard voor. Oprichters Karine Leppers en Ine van den Top hebben liefde voor het vak en maken schoon zoals u dat wenst.

Over Schoonmaakbedrijf Karina

Een persoonlijke benadering en een transparante werkwijze. Dat is waar we voor staan. Wanneer u zich als nieuwe klant aandient, gaan we eerst om tafel om door te spreken wat uw wensen zijn. Daarna lopen we een rondje door het pand om een inschatting te kunnen maken van het aantal uren dat nodig is om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Begeleiding
Bent u een nieuwe klant? Dan lopen Karin en Ine de eerste weken zelf mee met de dames en heren die schoonmaken, zodat de schoonmakers het pand goed leren kennen en ze precies weten wat er speelt. Als er zich onverhoopt extra werkzaamheden voordoen, dan springen Karin en Ine zelf bij. 

Alles naar wens
Schoonmaakbedrijf Karina houdt regelmatig contact met u als klant. Als er iets is, dan lossen we dat direct op. Daarbij streven we er altijd naar om zoveel mogelijk vaste medewerkers op elk pand te plaatsen. Zo ontstaat er een band tussen u en onze schoonmakers.

Kennismaken met Schoonmaakbedrijf Karina?