Schoonmaker, glazenwasser
en cateringverzorger in één

We zorgen voor veel meer dan een schoon kantoor

We wassen de ramen, geven de planten water, maaien uw gazon en verzorgen de lunch. Ja, u hoort het goed. Schoonmaakbedrijf Karina is veel meer dan een groep enthousiaste en professionele schoonmakers.

Schoonmaakdienst in regio Hoevelaken

Kantoren, verzorgingstehuizen, scholen en nog veel meer huizen en panden maken we brandschoon. We werken met een wekelijks rooster. Aan de hand van dat rooster zorgen de vakbekwame en gemotiveerde schoonmakers voor een stof- en vlekvrije ruimte.

Glasbewassing tot catering

We wassen uw ruiten, reinigen uw gevel, onderhouden uw vloer en uw tuin. Iedere hand-en-spandienst verrichten wij met plezier. Mocht er behoefte zijn aan verzorging van lunch, koffie of thee tijdens een vergadering, dan zorgen we voor de catering.

school schoonmaken

Zuiver schoon

Omdat we vriendelijk willen zijn voor het milieu werken we alleen met Ecolijnproducten. Dat zijn hooggeconcentreerde middelen met het Europese Ecolabel.

Schoonmaakdienst

Trots op ons personeel

We kunnen in alle eerlijkheid zeggen dat we trots zijn op ons personeel en we doen er alles aan om dat te kunnen blijven zeggen. Alle medewerkers worden door Karin en Ine zelf opgeleid en ingewerkt. Daarbij spreken we allemaal de Nederlandse taal.

Werken, leren en leven in een schone ruimte?